Soorten onderdak.

Fleece winddicht onderdak

Koraflefleece plus is de betere onderdakfolie. Prijs kwaliteit een zeer goede keuze.
  • Waterdicht
  • Winddicht

Houtwol isolatieplaten van het merk GUTEX

Gutex is een milieuvriendelijke tand en groef houtwolvezelplaat die isolerend werkt, voor zowel warmte als geluid. Deze plaat is winddicht, vochtigheidsregulerend en heeft bijgevolg ook geen enkele koude brug. De onderdakplaten zijn vervaardigd uit gerecycleerd hout, waardoor het een bouwbiologisch product is (Nature Plus certificaat). Als men kiest voor gutex, dient er wel nog extra geïsoleerd te worden met glaswol.

Het sarkingdak van het merk POWERROOF

Het Powerroof sarkingdak is een dak op basis van een Recticel-plaat (tand en groef) die aan beide zijden bekleed is met aluminiumfolie. Dankzij de uitstekende isolatiewaarde van Powerroof kan met een minimale dikte een maximum aan isolatie en comfort gerealiseerd worden. De Powerroof onderdakplaat is volledig winddicht en bevat geen koude bruggen.
De firma Dakwerken Devidt is erkend Powerroof installateur.

Familiebedrijf sinds 1989

Dakwerken Devidt is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1989 door Marc Devidt. Sinds 2007 is het bedrijf overgenomen door zijn twee zonen Kris en Bart.

Specialiteit dakrenovaties

Het bedrijf is gespecialiseerd in het vernieuwen van hellende daken. U kan bij ons terecht voor het dak van al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Onze offerte is uw factuur

Wij geven deskundig advies ter plaatse en hebben fotomateriaal bij zodat we meteen een offerte kunnen opmaken.