Dakwerken Devidt is uw ervaren dakwerker in Bekegem.

Dakwerken Devidt is uw ervaren
dakwerker in Bekegem.

Door onze jarenlange ervaring met dakwerken in Bekegem kunnen wij u deskundig advies geven bij zowat elke dakrenovatie.

Voor het hernieuwen van uw hellend dak of binnen een renovatie- of herstellingsopdracht, komen wij vrijblijvend bij u langs in Bekegem om samen met u de verschillende mogelijkheden te bekijken. We controleren de staat van de houten constructie en het zinkwerk van de goten. Na het opmeten van het dak kunnen we u een realistische inschatting geven van de nodige werken. Wij maken tijdens ons plaatsbezoek onmiddellijk een offerte op maat.

Sowieso worden oude panlatten bij een dakherstelling verwijderd, dit voor optimale stabiliteit van de dakconstructie. Waar nodig vervangen we de kepers. Misschien is dit voldoende om op voort te bouwen. Wij werken altijd op maat van uw woning. Als het nodig zou blijken, hertimmeren we uw volledige dak.

We zijn een gecertificeerd asbestverwijderaar. Asbestplaten worden zorgvuldig afgehaald en volgens de wettelijke richtlijnen afgevoerd.

Dakwerken Devidt vernieuwt uw goten in zink of koper en heruitbekleedt dakoversteken. Deze dakoversteken kunnen we met PVC of cederhout bekleden.

De schoorsteen zal in veel gevallen hermetseld of afgebroken worden. Indien u over zonnepanelen beschikt worden ze afgenomen en achteraf vakkundig teruggeplaatst. Ook dat nemen we tijdens de dakherstelling voor onze rekening. Uw dak wordt water en winddicht gemaakt. Indien gewenst wordt uw zolder geisoleerd.

Dakwerken Devidt voert uw dakwerken uit van begin tot eind, van het vrijblijvend plaatsbezoek met gratis offerte tot het netjes afleveren van uw nieuw dak. Bij dit familiebedrijf van tweede generatie dakwerkers van vader op zoon, vindt u de zaakvoerders aan het hoofd van een gedreven ploeg medewerkers. Daardoor heeft u altijd een aanspreekpunt op de werkvloer. Dankzij een uitgebreid machinepark kunnen zij de dakwerken uitvoeren zoals zij dat willen, met de puntjes op de i.

Bij elke dakrenovatie in Bekegem volgen we volgende stappenplan:

  1. Aanvraag offerte via telefoon of contactformulier.
  2. Plaatsbezoek in Bekegem met onmiddellijke opmaak van een offerte op maat.
  3. Bevestiging klant voor uitvoering.
  4. Werk wordt ingepland.
  5. Werk wordt uitgevoerd in zo kort mogelijke tijd en volgens afspraak.

Familiebedrijf sinds 1989

Dakwerken Devidt is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1989 door Marc Devidt. Sinds 2007 is het bedrijf overgenomen door zijn twee zonen Kris en Bart.

Specialiteit dakrenovaties

Het bedrijf is gespecialiseerd in het vernieuwen van hellende daken. U kan bij ons terecht voor het dak van al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Onze offerte is uw factuur

Wij geven deskundig advies ter plaatse en hebben fotomateriaal bij zodat we meteen een offerte kunnen opmaken.